Beställ paraplyer med tryck hos TS Reklam

När du har valt ut dina favoritparaplyer och konstaterat vilken modell som ska gå till vem osv, ja då är det dags för trycket. Ett tryck på ett paraply är enkelt att se om det är placerat och exponerat på rätt sätt och det är här en tryckerifirma kommer in i bilden. På TS Reklam har man mångårig erfarenhet av att trycka upp bilder och text på just paraplyer och tekniken, som är den senaste, gör att dina paraplyer kommer hålla länge och väl. Trycket och färgerna står emot sol och regn bra och kommer inte att ge med sig i första taget.

Beställ hos TS Reklam

paraplyermedtryck.se 500x300 0000 Layer 8 - Beställ paraplyer med tryck hos TS Reklam

På TS Reklam ser man fram emot att ta emot din beställning och svarar gärna på frågor angående din order. Vill du ha ett kostnadsförslag eller bara titta igenom de olika prototyperna, är du mer än välkommen att göra det. TS Reklam trycker givetvis inte bara upp paraplyer utan alla möjliga prylar och kläder till mässan eventet eller som gåvor till olika kunder. Oavsett vilket paraply eller produkt det gäller ser man till att alltid hålla sig till de bästa materialen och den bästa trycktekniken och ge dig prisvärda alternativ. Paraplymodellerna kommer i en mängd olika varianter och färger och kan beställas som små eller stora och med diverse typer av handtag. Det enda du behöver göra är att gå in på deras hemsida eller kontakta dem för att se vad de har att erbjuda.

Säg det med ett paraply

paraplyermedtryck.se 500x300 0001 Layer 7 - Beställ paraplyer med tryck hos TS Reklam

Ge ut ditt budskap bland tusen andra människor och gör folk glada med dina upptryckta modeller som kommer att tjäna många personer i detta avlånga och ibland ganska regniga land. Ett paraply är något av det bästa sättet att görs sin röst hörd och göra reklam för sitt företag så tveka inte att kontakta TS Reklam redan idag.