Dela ut ett uppskattat paraply

Ett paraply är lätt att få tag på men ändå är det mycket vanligt att folk saknar ett när regnet tar vid och blåsten tränger sig på. Det är således en så pass vanlig produkt att den glöms bort att köpas. Därför kan det vara en mycket smart idé att ge bort eller dela ut små fickparaplyer eller en större modell till kunder eller arbetskollegor som en reklampryl. Om du trycker upp ditt företagsnamn på paraplyet eller kombinerar en text med ett intressant reklambudskap, kan du tillverka ett originellt paraply som dina kunder verkligen kommer att uppskatta. Bästa tiden att dela ut det är förmodligen under hösten eller möjligtvis våren när regnväder är vanliga.

Sprid ditt budskap med ett paraply

paraplyermedtryck.se 600x200 0004 Layer 3 - Dela ut ett uppskattat paraply

Ett paraply är idag mer än ett regnskydd – det är också en cool modegrej som de flesta vill ha med lite stil och finess. Genom att trycka upp din personliga design på paraplyet, kommer ditt budskap och företagsnamn spridas med rasande fart. Ett paraply är något som alla behöver och använder men det är samtidigt mycket vanligt att man glömmer köpa ett eller att man har tappat bort det någonstans. Det är då ditt företag kommer som en hjälpande hand. På TS Reklam trycker man paraplyer i alla storlekar som sätter en unik prägel samtidigt som det skyddar mot vind och väta.

En uppskattad present

paraplyermedtryck.se 600x200 0005 Layer 2 - Dela ut ett uppskattat paraply

Gör det enkelt för dig som företag. Att trycka upp paraplyer är inte särskilt dyrt och det kommer dessutom bli en mycket uppskattad gåva som vem som helst uppskattar. Alla behöver vi ett paraply, stora som små och gamla som unga och detta gör att du inte ens behöver fundera över modeller eller vilket paraply som ska gå till kvinnor respektive män. Så ge dina kunder en välbehövlig och säkerligen uppskattad gåva som förhindrar dem att blöta ned sina kläder och som samtidigt gör reklam för ditt fina företag. Perfekt att ta med sig på resa eller bara ha i portföljen eller handväskan.