Det ordinära paraplyet i extraordinära varianter

Även om man tänker på ett paraply och föreställer sig det som en rund form med ett handtag, så är paraplyet mycket mer än så. Denna ordinära produkt kommer nämligen i många olika varianter och storlekar och kan ha mängder med färgkombinationer eller designmotiv.

Välj paraply till dina kunder

paraplyermedtryck.se 500x300 0007 Layer 1 - Det ordinära paraplyet i extraordinära varianter

När du bestämt dig för att paraplyer är en bra produkt som lämpar sig utmärkt som reklam, är det dags att gå steget vidare. Då gäller det att ta reda på hur du vill att dina paraplyer ska se ut. Hur stora vill du ha dem? Ska det vara familjevarianten som kan skydda upp till 2-3 personer eller föredrar du det mindre fickparaplyet? Och hur ska handtaget vara utformat? Många billigare varianter har det enkla metallhandtaget medans de finare varianterna har ett trähandtag eller till och med i läder. Detta ger ett mer sofistikerat intryck men kostar givetvis lite mer.

En bra idé är att välja mellan några olika modeller och storlekar och skänka bort de till personer med olika smak. Kanske kan du ge dina trognaste kunder ett finare paraply med trähandtag och kanske ska du satsa på fickmodellen till kvinnor som gärna vill kunna ta med sig paraplyet i handväskan när de går ut. Det finns även mycket små paraplymodeller i barnstorlekar om dina kunder eller affärsbekanta har barn.

Prisklasser

paraplyermedtryck.se 500x300 0006 Layer 2 - Det ordinära paraplyet i extraordinära varianter

När du ska välja paraplyer, måste du givetvis ta hänsyn till prisklasserna. Dessa små gåvor är som sagt presenter och kanske du har en budget som du strikt måste hålla. Dock ska du veta att även de mindre billigare varianterna kan göras riktigt fina med rätt tryck och placering så att du inte behöver betala en förmögenhet för din finurliga marknadsföring. Fundera över vilka dina paraplyer är tänkta för, och se över din budget innan du beställer en order. Paraplyer är en vanlig vara som kan bli extraordinär och det finns hur många modeller och varianter som helst att välja mellan.