Gör paraplyet till en lyxig gåva

Tänk att en så enkel produkt kan skänka så mycket glädje och lättnad när man står där mitt ute i rusket och helt plötsligt inser att man faktiskt har en räddare i nöden i väskan. Att få ett paraply i gåva kommer inte bara att skänka glädje åt dina kunder eller kollegor – det kommer även upplevas som en exklusiv present om du lägger manken till och gör något riktigt fint av dina paraplyer. Valet av modell är ett av de viktigaste momenten.

Hitta rätt modell som passar din omgivning

paraplyermedtryck.se 600x200 0001 Layer 6 - Gör paraplyet till en lyxig gåva

Paraplyer kan vara oerhört lätta att välja ut men det kan också behövas lite betänketid. Vissa föredrar nämligen en lite mer lyxig modell med ett fint och stabilt handtag medans andra föredra att det tar så lite plats som möjligt. Här gäller det att sätta sig in i andra människors tankesätt och analysera kunden eller människan du har i ditt huvud. Om du har möjlighet kan du givetvis satsa på några olika modeller så att du har större chans att tillgodose allas behov. Men har du inte det får du titta ut något mellanting. En sak som många irriterar sig på är de allra minsta paraplyerna när det samtidigt blåser ute. De går då lätt sönder och då har dina investeringar blåst bort, bokstavligt talat. Samtidigt behöver du inte beställa dyra läderhandtag som går på betydligt mer kostnader. Det finns idag mycket stabila paraplyer i metallhandtag som är minst lika bra som de exklusiva varianterna.

Lek med idéer

paraplyermedtryck.se 600x200 0002 Layer 5 - Gör paraplyet till en lyxig gåva

Även om du väljer en enkel och billigare variant, kan du lägga mer tid på trycket som får ditt paraply att framstå som en riktig designpryl. Det gäller att väga för och emot och se hur man kan göra det bästa av den budget man har. Försök att välja en så stabil modell som möjligt till det bästa priset och väg upp det andra med ett fantastiskt tryck som direkt associerar med ditt företag.