paraplyermedtryck.se featured 0000 Layer 9 570x380 - Beställ paraplyer med tryck hos TS Reklam

Beställ paraplyer med tryck hos TS Reklam

När du har valt ut dina favoritparaplyer och konstaterat vilken modell som ska gå till vem osv, ja då är det dags för trycket. Ett tryck på ett paraply är enkelt att se om det är placerat och exponerat på rätt sätt och det är här en tryckerifirma kommer in i bilden. På TS Reklam har man mångårig erfarenhet av att trycka upp bilder och text på just paraplyer och tekniken, som är den senaste, gör att dina paraplyer kommer hålla länge och väl. Trycket och färgerna står emot sol och regn bra och kommer inte att ge med sig i första taget.

Beställ hos TS Reklam

paraplyermedtryck.se 500x300 0000 Layer 8 - Beställ paraplyer med tryck hos TS Reklam

På TS Reklam ser man fram emot att ta emot din beställning och svarar gärna på frågor angående din order. Vill du ha ett kostnadsförslag eller bara titta igenom de olika prototyperna, är du mer än välkommen att göra det. TS Reklam trycker givetvis inte bara upp paraplyer utan alla möjliga prylar och kläder till mässan eventet eller som gåvor till olika kunder. Oavsett vilket paraply eller produkt det gäller ser man till att alltid hålla sig till de bästa materialen och den bästa trycktekniken och ge dig prisvärda alternativ. Paraplymodellerna kommer i en mängd olika varianter och färger och kan beställas som små eller stora och med diverse typer av handtag. Det enda du behöver göra är att gå in på deras hemsida eller kontakta dem för att se vad de har att erbjuda.

Säg det med ett paraply

paraplyermedtryck.se 500x300 0001 Layer 7 - Beställ paraplyer med tryck hos TS Reklam

Ge ut ditt budskap bland tusen andra människor och gör folk glada med dina upptryckta modeller som kommer att tjäna många personer i detta avlånga och ibland ganska regniga land. Ett paraply är något av det bästa sättet att görs sin röst hörd och göra reklam för sitt företag så tveka inte att kontakta TS Reklam redan idag.

paraplyermedtryck.se featured 0001 Layer 8 570x380 - Dela ut ett uppskattat paraply

Dela ut ett uppskattat paraply

Ett paraply är lätt att få tag på men ändå är det mycket vanligt att folk saknar ett när regnet tar vid och blåsten tränger sig på. Det är således en så pass vanlig produkt att den glöms bort att köpas. Därför kan det vara en mycket smart idé att ge bort eller dela ut små fickparaplyer eller en större modell till kunder eller arbetskollegor som en reklampryl. Om du trycker upp ditt företagsnamn på paraplyet eller kombinerar en text med ett intressant reklambudskap, kan du tillverka ett originellt paraply som dina kunder verkligen kommer att uppskatta. Bästa tiden att dela ut det är förmodligen under hösten eller möjligtvis våren när regnväder är vanliga.

Sprid ditt budskap med ett paraply

paraplyermedtryck.se 600x200 0004 Layer 3 - Dela ut ett uppskattat paraply

Ett paraply är idag mer än ett regnskydd – det är också en cool modegrej som de flesta vill ha med lite stil och finess. Genom att trycka upp din personliga design på paraplyet, kommer ditt budskap och företagsnamn spridas med rasande fart. Ett paraply är något som alla behöver och använder men det är samtidigt mycket vanligt att man glömmer köpa ett eller att man har tappat bort det någonstans. Det är då ditt företag kommer som en hjälpande hand. På TS Reklam trycker man paraplyer i alla storlekar som sätter en unik prägel samtidigt som det skyddar mot vind och väta.

En uppskattad present

paraplyermedtryck.se 600x200 0005 Layer 2 - Dela ut ett uppskattat paraply

Gör det enkelt för dig som företag. Att trycka upp paraplyer är inte särskilt dyrt och det kommer dessutom bli en mycket uppskattad gåva som vem som helst uppskattar. Alla behöver vi ett paraply, stora som små och gamla som unga och detta gör att du inte ens behöver fundera över modeller eller vilket paraply som ska gå till kvinnor respektive män. Så ge dina kunder en välbehövlig och säkerligen uppskattad gåva som förhindrar dem att blöta ned sina kläder och som samtidigt gör reklam för ditt fina företag. Perfekt att ta med sig på resa eller bara ha i portföljen eller handväskan.

paraplyermedtryck.se featured 0002 Layer 7 570x380 - Det ordinära paraplyet i extraordinära varianter

Det ordinära paraplyet i extraordinära varianter

Även om man tänker på ett paraply och föreställer sig det som en rund form med ett handtag, så är paraplyet mycket mer än så. Denna ordinära produkt kommer nämligen i många olika varianter och storlekar och kan ha mängder med färgkombinationer eller designmotiv.

Välj paraply till dina kunder

paraplyermedtryck.se 500x300 0007 Layer 1 - Det ordinära paraplyet i extraordinära varianter

När du bestämt dig för att paraplyer är en bra produkt som lämpar sig utmärkt som reklam, är det dags att gå steget vidare. Då gäller det att ta reda på hur du vill att dina paraplyer ska se ut. Hur stora vill du ha dem? Ska det vara familjevarianten som kan skydda upp till 2-3 personer eller föredrar du det mindre fickparaplyet? Och hur ska handtaget vara utformat? Många billigare varianter har det enkla metallhandtaget medans de finare varianterna har ett trähandtag eller till och med i läder. Detta ger ett mer sofistikerat intryck men kostar givetvis lite mer.

En bra idé är att välja mellan några olika modeller och storlekar och skänka bort de till personer med olika smak. Kanske kan du ge dina trognaste kunder ett finare paraply med trähandtag och kanske ska du satsa på fickmodellen till kvinnor som gärna vill kunna ta med sig paraplyet i handväskan när de går ut. Det finns även mycket små paraplymodeller i barnstorlekar om dina kunder eller affärsbekanta har barn.

Prisklasser

paraplyermedtryck.se 500x300 0006 Layer 2 - Det ordinära paraplyet i extraordinära varianter

När du ska välja paraplyer, måste du givetvis ta hänsyn till prisklasserna. Dessa små gåvor är som sagt presenter och kanske du har en budget som du strikt måste hålla. Dock ska du veta att även de mindre billigare varianterna kan göras riktigt fina med rätt tryck och placering så att du inte behöver betala en förmögenhet för din finurliga marknadsföring. Fundera över vilka dina paraplyer är tänkta för, och se över din budget innan du beställer en order. Paraplyer är en vanlig vara som kan bli extraordinär och det finns hur många modeller och varianter som helst att välja mellan.

paraplyermedtryck.se featured 0003 Layer 6 570x380 - Gör era paraplyer lättillgängliga för kunder

Gör era paraplyer lättillgängliga för kunder

Paraplyer kan skickas ut till kunder men de kan också ställas upp i er egen lobby i en paraplyställning där kunderna kan ta ett i förbifarten när de har varit på möte, besök eller presentation. Detta är ett mycket effektivt sätt för att tacka dina kunder och ge dem en liten avskedspresent tills ni ses igen. Denna metod gör att ert varumärke får en ännu starkare spridning och då många kanske har glömt att ta med sina egna paraplyer till ert möte i era lokaler, så är just denna produkt en utmärkt marknadsföringsåtgärd och samtidigt en räddare i nöden om regnet skulle falla ned utanför.

Använd smarta tekniker att sprida ert varumärke

paraplyermedtryck.se 600x200 0003 Layer 4 - Gör era paraplyer lättillgängliga för kunder

Tänk dig in i dina kunders situation. Man har besökt ert företag och ska vidare eller man har varit på möte och ska tillbaka till sina egna domäner. Genom att erbjuda alla varsitt paraply, får folk senare att komma ihåg ditt företag, vilket ger dig en större chans att skapa fler kontakter. Inte sällan har ett möte skett under goda premisser men sedan har folk en benägenhet att glömma bort saker och ting. Ditt tryckta paraply kommer att agera som en påminnelse om ert förra möte.

Paraplyerna i lobbyn kan även fungera som en extra fördel som ger ditt företag den där lilla extra boosten som avgör om mötet kommer att leda till avtal eller vidare uppföljningar. Det är av allra största vikt att låta era kunder känna sig så välkomna som möjligt och samtidigt kan era paraplyer ge upphov till nya kontakter när kunderna bär det med sig till andra möten, har det på stan etc.

Ett snyggt paraply i en ställning som står där som en räddare när regnet helt plötsligt börjar att falla, gör också att era kunder och besökare kommer att tacka er senare. Vem vill inte bli associerad som en undsättare när vädrets makter helt plötsligt bestämmer sig för att agera?

paraplyermedtryck.se featured 0004 Layer 5 570x380 - Gör ett visitkort av ditt paraply

Gör ett visitkort av ditt paraply

När man gör ett paraply till en reklamprodukt, är det nödvändigt att dels sätta trycket så att det syns ordentligt men även att få med all väsentlig information. Det är inte bara din logga som ska synas klart och tydligt; du kanske känner för att sätta dit en text med ett budskap eller en bild som symboliserar ditt varumärke. En annan idé är att göra ett helt visitkort utav ditt paraply så att kunder inte ens behöver söka upp dig på nätet eller leta efter ditt borttappade email.

Genom att sätta dit din webbadress och telefonnummer lite snyggt och prydligt under varumärket, får dina kunder eller besökare all den kompletta informationen som behövs för att ytterligare kontakta dig. Denna information kan dessutom spridas bara genom att folk som ser det kan snappa upp dina kontaktuppgifter och höra av sig till dig, helt apropå.

Placera informationen på bästa sätt

paraplyermedtryck.se 500x300 0005 Layer 3 - Gör ett visitkort av ditt paraply

Denna information behöver inte ta upp alltför mycket plats, den kan placeras diskret under loggan eller längre ned på paraplyets kanter. Valet av placeringen på trycket går du igenom med tryckerifirman som även kan råda dig om hur du bör sätta dit ditt tryck. Till detta kan du antingen lägga till en bild eller lämna paraplyet precis som det är i en färgglad nyans som framhäver din logga på bästa sättet. Egentligen behövs inte så mycket för att få ut ditt budskap eller göra reklam för ditt varumärke. Tanken är emellertid att göra ett paraply som folk vill ha utan att det skriker för mycket reklamprodukt om det. Vissa är mer känsliga än andra att visa upp olika företag medans andra gärna fungerar som vandrande reklampelare utan att tänka på det. Låt ditt paraply säga allt om ditt företag med bara några få ord och tryck upp ett stort och ovanligt visitkort som blir ett nödvändigt ont för alla som vill skydda sig mot regnet.

paraplyermedtryck.se featured 0005 Layer 4 570x380 - Gör paraplyet till en lyxig gåva

Gör paraplyet till en lyxig gåva

Tänk att en så enkel produkt kan skänka så mycket glädje och lättnad när man står där mitt ute i rusket och helt plötsligt inser att man faktiskt har en räddare i nöden i väskan. Att få ett paraply i gåva kommer inte bara att skänka glädje åt dina kunder eller kollegor – det kommer även upplevas som en exklusiv present om du lägger manken till och gör något riktigt fint av dina paraplyer. Valet av modell är ett av de viktigaste momenten.

Hitta rätt modell som passar din omgivning

paraplyermedtryck.se 600x200 0001 Layer 6 - Gör paraplyet till en lyxig gåva

Paraplyer kan vara oerhört lätta att välja ut men det kan också behövas lite betänketid. Vissa föredrar nämligen en lite mer lyxig modell med ett fint och stabilt handtag medans andra föredra att det tar så lite plats som möjligt. Här gäller det att sätta sig in i andra människors tankesätt och analysera kunden eller människan du har i ditt huvud. Om du har möjlighet kan du givetvis satsa på några olika modeller så att du har större chans att tillgodose allas behov. Men har du inte det får du titta ut något mellanting. En sak som många irriterar sig på är de allra minsta paraplyerna när det samtidigt blåser ute. De går då lätt sönder och då har dina investeringar blåst bort, bokstavligt talat. Samtidigt behöver du inte beställa dyra läderhandtag som går på betydligt mer kostnader. Det finns idag mycket stabila paraplyer i metallhandtag som är minst lika bra som de exklusiva varianterna.

Lek med idéer

paraplyermedtryck.se 600x200 0002 Layer 5 - Gör paraplyet till en lyxig gåva

Även om du väljer en enkel och billigare variant, kan du lägga mer tid på trycket som får ditt paraply att framstå som en riktig designpryl. Det gäller att väga för och emot och se hur man kan göra det bästa av den budget man har. Försök att välja en så stabil modell som möjligt till det bästa priset och väg upp det andra med ett fantastiskt tryck som direkt associerar med ditt företag.

paraplyermedtryck.se featured 0006 Layer 3 570x380 - Paraplyer året runt

Paraplyer året runt

Ett paraply ses ofta som en höstprodukt, men det är ju egentligen lika praktiskt året runt! Regn faller som bekant året runt, förutom då det istället faller snö. Inte lika blött, men snöfall kan vara lika jobbigt som en regnskur!

Oavsett väderlek eller årstid är det alltid praktiskt att ha med sig ett litet hopfällt paraply i väskan eller ryggsäcken. Även om solen skiner kan det oftast användas som ett improviserat parasoll.

Vad ska man då tänka på om man delar ut paraplyer med tryck under någon ”udda” tidsperiod på året? Även om ni naturligtvis ska välja en färg som passar er grafiska profil eller logotyp, så kan det vara kul med några glada färger eller ett mönster.

paraplyermedtryck.se 500x300 0004 Layer 4 - Paraplyer året runt

Välj paraplyer i era färger

Kanske finns det någon variant som kombinerar ”er” färg med någon varm sommarfärg? Även om det är viktigt med en röd tråd genom alla sina profilprodukter är det inte superviktigt att just paraplyerna har korrekt färger, i synnerhet om ni planerar att ge bort dom.

Vinterparaplyer då, ska dom vara speciella? Jodå, men här handlar det snarare om funktionalitet än glada färger. Faktum är att vintern (i genomsnitt) är den period på året då det blåser som mest. Detta gör det till en god idé att fokusera på stormparaplyer med ert tryck.

paraplyermedtryck.se 500x300 0003 Layer 5 - Paraplyer året runt

Kanske blir det ert plagg som håller för alla höstvindar och snöstormar medans alla andra paraplyer knäcks? Då kommer era mottagare garanterat att behålla ert paraply och komma ihåg varifrån dom fick det. Det finns även funktioner såsom en inbyggd lampa i handtaget, vilket kan vara praktiskt under en mörkare årstid.

 

paraplyermedtryck.se featured 0007 Layer 2 570x380 - Paraplyer som gjorda för dina kunder

Paraplyer som gjorda för dina kunder

Modellerna av paraplyer kommer i flera varianter och det är bra att vara uppmärksam på vissa detaljer. Det är inte bara att ta vilken modell som helst – den ska dessutom vara av god kvalitet och hålla en bra standard, oavsett om det rör sig om ett mindre fickparaply eller ett stort som det får plats flera personer under. Ett paraply som är vingligt och går sönder så fort det kommer en större vindpust, leder bara till irritation och frustration och resultatet blir då att folk väljer bort ditt paraply under regniga dagar. På så vis kan andra människor inte se ditt varumärke och dina kunder kommer att associera ditt företag med negativa känslor.

Lägg ned energi på ditt paraply

paraplyermedtryck.se 600x200 0000 Layer 7 - Paraplyer som gjorda för dina kunder

När du beställer paraplyer med tryck hos tsreklam så gäller det att gå igenom alla de modeller som de erbjuder. På TS Reklam har man många varianter i flera storlekar som verkligen håller måttet. Välj den modell eller de varianter som är riktigt stabila och som inte går sönder i första taget. Vi ser hellre att du väljer ett robust paraply som tål lite hårdare väder än att ta ett mindre paraply som åker i soptunnan efter ett par användningar. Förmodligen vill du att dina kunder förknippar dig med saker som kvalitet, dynamik eller ärlighet. Och även om det gäller ett simpelt paraply så är det viktigt att alla de egenskaper som du vill delge dina kunder, visas genom de marknadsföringsåtgärder som du har valt att använda. Tänk på att bara det bästa duger åt dina klienter och att de ska ha glädje av ditt paraply under en lång tid framöver. Alla produkter ett företag tillverkar bör hålla hög kvalité, även reklamprodukterna som ingen egentligen har bett om. Visar du att du värnar om dina kunder genom att skänka dem det allra bästa, så kommer de onekligen att tacka dig, vilket gör att ditt varumärke gynnas i slutändan.

paraplyermedtryck.se featured 0008 Layer 1 570x380 - Paraplyet - en vanlig men smart investering

Paraplyet – en vanlig men smart investering

Paraplyet har många fördelar. Det kan användas mot både sol och regn och det är lätt att ta med sig. Det är samtidigt en mycket bra produkt att använda sig av när man vill göra reklam för sitt företag. Paraplyer används flitigt av alla slags människor och när du eller dina kunder är ute på stan eller i andra länder, är risken mycket stor att just din företagslogga syns ordentligt. Att investera i ett slitstarkt paraply och sätta sin egen prägel på det med hjälp av ett snyggt tryck, gör att du kan vara säker på att det ger en bra exponering helt gratis.

Låt andra sprida ditt budskap

paraplyermedtryck.se 500x300 0002 Layer 6 - Paraplyet - en vanlig men smart investering

Varje gång någon sliter upp ditt paraply ur väskan när regnet börjar falla, så kan du vara säker på att en stor skara människor kommer att lägga märke till det. Ju mer energi du har lagt ned på ditt tryck och ju mer din logga syns, desto bättre reklam blir det för dig. När du designar ditt tryck, budskap eller din logga, är det viktigt att du tänker efter hur du placerar det på paraplyet och hur själva designen ser ut. Tanken är att göra en snygg accessoar som visserligen också är en vandrande reklampelare men som även inte tänks på som en reklampelare. En del personer vill inte se ut som om de marknadsförde något när de är ute och går, speciellt om de egentligen inte har något att göra med ditt företag personligen. Det är alltså av största vikt att designen även är snygg så att ingen behöver känna sig obekväm att använda det. Gör därför ett stilfullt men effektivt tryck och tänk på hur du placerar det.

Hos TS Reklam kan man hjälpa dig med dina funderingar och visa hur och var ditt tryck gör sig bäst. Våga bolla med dina idéer och titta in för lite inspiration.