Kan man vara intresserad av paraplyer? Jo faktiskt. Vi har ett intresse för denna magnifika och snygga uppfinning. Det finns så många roliga sätt att göra ett paraply med tryck på. Frågar ni oss är ett paraply med tryck den optimala reklamprodukten. Den synns tydligt när det regnar och designar man den så att den har en attraktiv design kommer även mottagaren att vilja använda den som sitt primära paraply. De flesta har mer än ett, i bilen, på kontoret och hemma för man vet aldrig när det börjar regna. 

Vi som ligger bakom denna sida har en bakgrund inom profilbranschen och har arbetat med att sätta företags loggor med tryck på flertalet produkter. Därför har vi sett effekten av olika reklamprodukter och fått feedback från många kunder om hur just den reklamprodukten togs emot av mottagarna. Paraplyet är ofta uppskattat. 

Det finns många andra profilprodukter som funkar utmärkt som reklamprodukt och vid vissa tillfällen faktiskt ännu bättre än ett paraply. Därför rekommenderar vi alltid att man ska noga tänka igenom syftet med sin reklamprodukt, vad ska ni ha den till, när ska ni ge ut den och vilka ska få motta den. Tex är det kanske inte det mest lyckade att dela ut tjocka vintermössor en juli dag när det är sol och 30 grader varmt ute. 

creativehardImage 15 800x - Om oss
feature1 - Om oss