Paraplyer året runt

Ett paraply ses ofta som en höstprodukt, men det är ju egentligen lika praktiskt året runt! Regn faller som bekant året runt, förutom då det istället faller snö. Inte lika blött, men snöfall kan vara lika jobbigt som en regnskur!

Oavsett väderlek eller årstid är det alltid praktiskt att ha med sig ett litet hopfällt paraply i väskan eller ryggsäcken. Även om solen skiner kan det oftast användas som ett improviserat parasoll.

Vad ska man då tänka på om man delar ut paraplyer med tryck under någon ”udda” tidsperiod på året? Även om ni naturligtvis ska välja en färg som passar er grafiska profil eller logotyp, så kan det vara kul med några glada färger eller ett mönster.

paraplyermedtryck.se 500x300 0004 Layer 4 - Paraplyer året runt

Välj paraplyer i era färger

Kanske finns det någon variant som kombinerar ”er” färg med någon varm sommarfärg? Även om det är viktigt med en röd tråd genom alla sina profilprodukter är det inte superviktigt att just paraplyerna har korrekt färger, i synnerhet om ni planerar att ge bort dom.

Vinterparaplyer då, ska dom vara speciella? Jodå, men här handlar det snarare om funktionalitet än glada färger. Faktum är att vintern (i genomsnitt) är den period på året då det blåser som mest. Detta gör det till en god idé att fokusera på stormparaplyer med ert tryck.

paraplyermedtryck.se 500x300 0003 Layer 5 - Paraplyer året runt

Kanske blir det ert plagg som håller för alla höstvindar och snöstormar medans alla andra paraplyer knäcks? Då kommer era mottagare garanterat att behålla ert paraply och komma ihåg varifrån dom fick det. Det finns även funktioner såsom en inbyggd lampa i handtaget, vilket kan vara praktiskt under en mörkare årstid.