Paraplyet – en vanlig men smart investering

Paraplyet har många fördelar. Det kan användas mot både sol och regn och det är lätt att ta med sig. Det är samtidigt en mycket bra produkt att använda sig av när man vill göra reklam för sitt företag. Paraplyer används flitigt av alla slags människor och när du eller dina kunder är ute på stan eller i andra länder, är risken mycket stor att just din företagslogga syns ordentligt. Att investera i ett slitstarkt paraply och sätta sin egen prägel på det med hjälp av ett snyggt tryck, gör att du kan vara säker på att det ger en bra exponering helt gratis.

Låt andra sprida ditt budskap

paraplyermedtryck.se 500x300 0002 Layer 6 - Paraplyet - en vanlig men smart investering

Varje gång någon sliter upp ditt paraply ur väskan när regnet börjar falla, så kan du vara säker på att en stor skara människor kommer att lägga märke till det. Ju mer energi du har lagt ned på ditt tryck och ju mer din logga syns, desto bättre reklam blir det för dig. När du designar ditt tryck, budskap eller din logga, är det viktigt att du tänker efter hur du placerar det på paraplyet och hur själva designen ser ut. Tanken är att göra en snygg accessoar som visserligen också är en vandrande reklampelare men som även inte tänks på som en reklampelare. En del personer vill inte se ut som om de marknadsförde något när de är ute och går, speciellt om de egentligen inte har något att göra med ditt företag personligen. Det är alltså av största vikt att designen även är snygg så att ingen behöver känna sig obekväm att använda det. Gör därför ett stilfullt men effektivt tryck och tänk på hur du placerar det.

Hos TS Reklam kan man hjälpa dig med dina funderingar och visa hur och var ditt tryck gör sig bäst. Våga bolla med dina idéer och titta in för lite inspiration.